Inna


Hei, olen Inna Kajaste Oulusta. Toimin tämän blogin kirjurina, Pessin ja Ilon emännän ominaisuudessa. Olen syntynyt vuonna 1989, ja opiskelen yhä vaan ja edelleen yliopistolla tekniikkaa. Hartaana toiveenani on valmistua vuoden 2014 aikana. Asun rivarikaksiossa avomieheni ja rekkujen kanssa, ja meidän perheen elämä on yleisesti ottaen tosi mukavaa. Tärkeä mielenkiinnonkohde privaattielämässäni minulle on ravinto, ja sillä saralla olenkin itseopiskellut hurjasti viimeisen parin vuoden aikana. Minulla on diagnosoitu ei-reumaperäinen harvojen nivelten niveltulehdus, jonka olen ruokavalion avulla saanut aisoihin. Reumalääkkeittä olen ollut vuodesta 2011.

Olen agilityharrastajana aika uusi, "newbie". Aloitimme Pessin kanssa 2010, mutta koen, että vasta Ilon kanssa harrastettuani olen todella alkanut ymmärtää, mistä lajissa on kysymys, ja Pessin kanssa harrastaminen on tuonut pohjaa lähinnä käsitteiden tasolla. Jotain lienee kuitenkin päähän iskostunut, sillä koulutan silloin tällöin Koirakoulu Vietillä, enimmäkseen pentujuttuja, mutta toisinaan myös agilityn tuurauksia. Onkin niin paljon helpompi katsoa toiden suorituksia ja korjata niitä, kuin viedä sama tieto omaan suoritukseen.

Koirien ohella harrastuksiani ovat punttisali ja telinevoimistelu. Agility on kuitenkin ihan ykkönen. Ja äänikirjojen kuuntelu. ;-)

1 kommentti:

  1. Kuvan on ottanut Maria-Melina Väyrynen, ja oikeudet kuuluvat hänelle.

    VastaaPoista