torstai 22. maaliskuuta 2012

Kasvattajatreffit ja ei-toivotut tuliaiset



Yllä Terhi laskeskelee rekkuja. Ilo painii fakon Ihkun kanssa. Mudit ovat toki ihan hipihiljaa, heeleri Maisa se siellä vaan rätköttää. :D



^ Meno ei todellakaan ole tässä parhaimmillaan, mutta kyllä siellä muutakin tehtiin kuin törötettiin paikoillaan.

Ja viimeiseksi behind the scenes -settiä epätoivoisesta yrityksestä napata kuvaa Ärräläisistä. Kasvattaja puikoissa. Ilo on se joka käy hyppimässä pyllyä vasten...




Oltiin siis Ilon kanssa kahdestaan pääkaupunkiseututurneella. Pessi ja Tuomo jäivät viettämään poikain viikonloppua keskenään. Lähdettiin yöjunalla torstaina, olin vähän jännittynyt junamatkasta, mutta Ilo oli tosi rento ja mukava matkustaja, aina vain että neiti ei oikein voinut nukkua junan kirskeessä, nytkähtelyssä ja kolinassa, minkä seurauksena oli aikamoisen naatti koko perjantain. Asuttiin koko reissu mun vaihtariystäväni Hilkan ja hänen sulhasensa Jussin luona Otaniemessä Teekkarikylässä, kiitos vielä tuhannesti tätäkin kautta jos eksyy teidän silmiin! Perjantai meni tosiaan aika leppoisissa merkeissä kummankin osalta, vähän käytiin vielä uhmaamassa jäitä ihan rannassa, mutta suurimmiksi osaksi lepäiltiin, etenkin I. Illalla oli Jussin 25-v-bileet, mutta siitä huolimatta minä ja ihana koiruliinini vedettiin sikeitä jo ennen yhtätoista. Lauantaina olikin käsillä sitten reissun päätarkoitus eli kasvattajatreffit. Tiesin, että kaikki Ilon sisarukset ovat tulossa, mutta muu kokoonpano oli pitkälti tuntematon. Mukana oli kaikenkaikkiaan yhdeksän mudia, yksi heeleri ja yksi bortsu. Näin siis myös Ilon äipän siskoa ja veljeä, jota en ollutkaan koskaan nähnyt. Fisun olin tavannut aikaisemminkin.
Kaksi tuntia meni tosi nopeasti, vaikka varpaat jäätyivätkin täysin (kuka pöljä raahaa kumpparit Oulusta mukaan, tietää lähtevänsä lenkille lumihankeen plussakelissä, ja sitten vetää kuitenkin nahkatennarit jalkaan...). Eikä Ilo tainnut ihan murskatuomiota ainakaan koulutuksensa suhteen saada, onneksi. Minusta likka käyttäytyi tosi hyvin, mitä nyt harrasti näitä tavanomaisia yksinään touhuilujaankin aika paljon.

Varsinaisten tärskyjen jälkeen mentiin vielä kasvattajan tykö juttelemaan minä ja muut ärrien omistajat. Oli tosi mukava nähdä kaikkia kunnolla (ja tavata Oili ekaa kertaa! :) ) ja jutella kaikesta. Toivottavasti nähdään pian uudestaan ja joku niistä mainioista suunnittelmista toteutuisi!

Noh niihin tuliaisiin, tänään sitten lukaisin Facebookista, että Oilin toisella koiralla on kennelyskää, ja näinollen Rudi on voinut tuoda taudin lauantaiseen miitinkiin. Kuinkas ollakaan, molemmilla mun koirista rähmii silmät ja Pessi kakoi nyt tässä illalla. Pitänee perua huomiset agiliitelyt ja onneksi perjantaille ehdin jo silmätulehduksen varalta varata lääkäriajan. Pääsevät molemmat sitten lääkärin tarkasteluun kennelyskän varalta. Pessillä on ollut kerran aikaisemmin, en muista oliko se sinä syksynä/talvena kun se oli vajaa vuoden vai vajaa kaks... Noh, näitähän sattuu eikä sitä mistään voinut tietää. Runsaasti on ollut liikenteessäkin, joten ois se voinut ihan kotikulmiltakin tarttua.

Tuomo lähtikin sitten heti tänään Japaniin työreissuun, joten ehdittiin huima yksi kokonainen vuorokausi viettää kimpassa ennen kuin joudutaan taas seitsemäksi päiväksi lisää eri paikkoihin, aika kurjuutta. Mä oon nyt sitten yksin koiruleiden kanssa, ja pikkuhiljaa pitäisi varmaan hilautua nukkumaan. Joten, jätetään tää tähän ja jospa tuota huomenna pistäis kuvat koirista uusine pantoineen. :)

2 kommenttia:

  1. Voi ei yskää sielläkin :( Misty ei oo vielä ainakaa köhiny... Silmät vähän kyllä rähmii, mut Mistyllä ne on muutenki välillä rähminy, joten en oo siitä osannu ees huolestua. Johanna sanoi kerran kun asiaa ihmettelin, et se on ihan tavallista pennuilla hhhmmm. Tai Johanna oli Ruutia kuskannu aikoinaan ell luona usememan kerran sen takia, mut mitään tulehduksia ei ikinä löytny ja joku oli sanonu et ihan tavallista mudin pennuille... En sit tiedä vaikuttaisko esim. ruokavaliossa joku tms. Toivottavasti ei yskä iske... Paranemisia sinne!!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ilolla ei oo aikaisemmin rähminy oikeastaan muuten kun sillon, kun ne ihanat permanentatut ripset on sohinu silmää ja joskus menee karvoja simmuihin ja sit ovat kökköytyneet. Pessillä tuli nyt kuitenki ihan kunnon vihreetä räkää ja Ilollakin, mutta paljon pienemmissä määrin... Nyt lenkillä Pessi oli jotenki tosi huonon olonen, sillä kutisi korva kauheasti (vaikka viime viikon ti käytiin lekurilla ja silloin oli ainaki ihan puhtaat korvat... nooh saa huomenna lekuri vilkasta ne uudestaan) ja lisäksi sillä tuli reverse sneezing -kohtaus, ihan kunnollinen ja kesto mitattiin minuuteissa... En tiedä mitä tää sitten on, onko tarttunut taas nenäpunkkeja joltakulta. Voi plääh.

      Poista