maanantai 19. joulukuuta 2011

Lisää videoita!


Siinä vähän lumisia touhuiluja vähän pidemmän ajan takaa, yli viikko sitten on taidettu nuo kuvata.

Sitten vielä tämmöinen yksi Ilon temppuvideo. Pentuhan on ihan super! Tässä on siis pohjalla useilla kerroilla harjoiteltu sivulletulo peppua edestä sivulle pyöräyttämällä. Lisäksi ennen kuin tuo jalkojen (mulla oli alunperin molemmat jalat vierekkäin lattialla) kiertäminen peruuttaen esiintyi ensimmäisen kerran, olin noin kymmenen naksausta ehtinyt antaa mistään taaksepäin suuntautuvasta liikkeestä. Yritin siis peruuttamiselle vähän pohjia naksutella. Mutta eihän tuommoista voi olla merkkaamatta jos koira oma-aloitteisesti esittää jotain noin makeaa! :D Nyt vaan ehdotuksia nimeksi tuolle, minusta ihan koiratanssikäypä temppu joten haluaisin sen jotenkin pistää vihjeen alle.

Ilo on ollut myös tosi pätevä agilitypentu. Mutta voi luoja se on nopea!! Olen pulassa... Niin erilaiset koirat. Pessistä saa kaivaa, kaivaa, kaivaa sitä vauhtia, se on oikeastaan pakko heittää vauhdista esteelle jos haluaa että se antaa edes vähän itsestään. Ja nyt Ilolle pitäisi opettaa, että se odottaa takuuvarmasti ja vaikka muutamankin esteen päässä musta, koska muuten olen ikuisesti myöhässä. Mutta onhan se nyt ehdottomasti helpompaa näin. Jos koira on tahmea ja hidas, ei siihen mistään taikaiskusta saa laitettua lisää tehoja. Hallintaa ja omaa ohjausta voi sentään aina parantaa.

No joo mitäpäs muuta... Ilo on ollut nyt kolme päivää kokonaan sisäsiisti, se osaa aika selvästi kertoa että nyt on hätä, ja parasta kaikessa: hätä on enää 5-6 kertaa päivässä. Toissayönä tuli kakka sisään, kun oli syönyt ison raa'an rustoluun ja sen takia ilmeisesti hätä käy aika usein. Mutta esimerkiksi tänä aamuna Ilo kävi hereillä ehkä kolmea varttia ennen herätyskelloa, mutta laittoi kuitenkin takaisin nukkumaan ja pidätteli siihen asti, että minä vein sen sitten pihalle. Aikaisemmin on tosi herkästi käynyt pissalla jopa ennen kuin yrittää herätellä ja sitten vaan kakkahätäänsä ilmoittelee. Mutta nyt tuntuu, että se on oikeasti hoksannut! Taitava Ilo. :)

Me mennäänkin sitten jouluksi mun kotikotiin tuohon keskustaan. Ilon ensimmäinen yökylä. Ollaan varmaan parikin yötä siellä, siksikin on ihan hyvä jos Ilo on nyt noin taitavaksi tullut tuon ulostekemisen kanssa. Koirat pääsee kinkunpaistovahdeiksi. :) Pitäis tänne omaankiin kotiin käydä hakemassa mummin varastosta mun muovikuusi, mutta sitä ennen täytyisi jaksaa siivota oikein perusteellisesti. Tällä hetkellä munakennosilppua tuntuu olevan minne vain katseensa kääntääkin.

No joo tämmöiset jutut tällä kertaa. Sanon näin aina, mutta jospa sitä seuraavaksi kerraksi sitten jotain fiksumpaa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti