perjantai 13. tammikuuta 2012

Hengissä!

Kääk miten on aika vain vilahtanut ohi!

No, nyt sitten kuulumisia: joulun jälkeen ollaan ehditty Tuomon kanssa ostaa asunto, viettää uusi vuosi (Ilo ei sanonut raketeista mitään, ainoastaan lähellä kuuluneet kissanpierut ärsyttivät), jatkaa lukuvuotta ja aloittaa remontti uudessa kodissa. Mulla on kiireisin lukukausi varmaan 2-3 vuoteen, mutta toisaalta se tuntuu ihan kivalta välillä. Tarkoituksena olisi saada paikattua syksyn onnetonta pistesaalista ja kasailla kursseja kandia varten. Koirien kanssa ollaan edelleen käyty viikottain ohjatuissa agitreeneissä ja Pessin kanssa pyörähdettiin möllikisoissakin.

Minä oon myös ostanut uuden putken kameraan ja oon pari kertaa sitä ehtinyt ulkoiluttaakin. Tässä pari näpsyä sillä:

muok29

muok28

muok30

muok18

muok14

muok12

muok33

muok32

muok28

muok21


Mulla on nyt Ilon ja Pessin agiliitelyistä videotakin, mutta Ilon pätkistä pitäisi editoida jonkinlainen kooste, mistä on leikattu pois mm. monen minuutin odottamiset kun neiti tietäisi kyllä ihan itsekin mistä se namilautanen lopuksi löytyy, jne. Pessiltä on yksi rata näyttää.
Me lähdetään nyt, kunhan Tuomo tulee töistä, reissulle Bauhausiin ja kyselemään kodinkoneille tarjousta Gigantista ja Expertiltä, ynnä muuta tällaista mikä nyt kodin remppaamiseen liittyy. Asiat alkaa paperilla olla jo aika hyvällä mallilla, mutta käytännön toteutus on vielä melko puolitiessä! Aion tänne blogiinkin kyllä varmasti laittaa ennen-jälkeen-kuvia kunhan kämppä valmistuu, sen verran ylpeä taidan olla. :D

1 kommentti:

  1. Odotellaan mielenkiinnolla niitä ennen- ja jälkeen kuvia. Varmaan se remppa/muutto on hauveleillekin on melkoinen mylläkkä?
    arvelee leena ja simppa

    VastaaPoista