sunnuntai 4. maaliskuuta 2012

Kuvapläjäys!

Tässä kuvia tuolta meidän viereisen järven jäältä sekä merenjäältä, kun käytiin kimppalenkillä Saanan ja Saanan tyttöjen kanssa. Savulla on pinkki-sinikukallinen haalari ja Hallalla pinkki-vihreä.





Aika loikka! :)















Pessiä vähän rasittaa tämä lumessa kömpiminen. Mutta urheasti hän puskee eteenpäin kuin jäänmurtaja!



Tää hihnakävelyhomma on kyllä ollut Ilolle kauhean vaikea oppia. Koskelassa asuessa oli paljon huolettomampaa remmittömyyden suhteen, kun omasta portista pääsi suoraan metsään parillekin eri reitille ja monesti lenkillä ainoastaan muutamat pikkupätkät piti mennä hihnassa. Nyt täällä uudessa paikassa on kyllä paljon mestoja irtipitoon, mutta kaikkialle pitää kävellä autoteiden yli tai vilkkaasti liikennöityjä pyöräteitä.



Tässä kuvassa meidän ihanat uudet Satulahuone-rasvanahkaremmit.

Noniin ja sitten kuvia mereltä.





Tilaa riitti. 8) Ilo veti aika reipasta rallia heti ekana kun pääsi remmistä irti.



Tää on aika normaalia, Ilo käy ärsyttämään Pessiä kesken juoksun, ja sitten seuraavat tapahtumat ensue:











Voi että Ilolla on mukavaa kun Pessi könyää perässä!

















Ilo oli ehdottomasti tällä lenkillä kovin kurvailija, vaikka Saanan tytöillä ehkä juokseminen onkin vähän enemmän verissä. Mutta kun siellä oli niiden mielestä niiin kylmä! Ja Savulla oli liian kiire mielistellä Pessiä kaiken aikaa...



Niin ja Hallalla oli kiire möyrytä maassa. Halla on kovin omalaatuinen otus.



Ilo on JÄTTILÄINEN!



Tähän kuvaan ei ole laitettu mitään blurriefektiä, en tiedä mitä mun kamera on tuusannut kun on tähän ja muutamaan muuhunkin kuvaan tullut tollainen enkelimäinen pehmeys... Ehkä se on Ilon aura!





Todellisuudesta suuri osa lenkistä meni Ilon ja Hallan hippasteluhommissa, mulla on vaan aika vähän onnistuneita kuvia niiden leikeistä. Tosiaan, Halla on 40,5 cm korkea, joten siitä voi yrittää vähän arvioida Ilon kokoa. Nyt tänaamuisella kotimittauksella saatiin tasan 40, mutta Ilo kyllä kyyristeli aika tehokkaasti, olihan tuollainen touhu MELKOISEN epäilyttävää!





Ahahahahahhahahahhaha, nauran joka kerta kun näen tuon naaman! :D





Ilo kävi myös haukkaamassa Savua naamasta. Ilo ei oikein arvostanut Savun melko intensiivisiä yrityksiä hoitaa sitä ennen lenkillelähtöä (Saanan kotona), ja Savun ja Ilon välillä ei muutenkaan ollut ihan samanlaista kemiaa kuin Ilon ja Hallan kesken. Vaikka Savu yrittikin kovasti hoitaa ihanaa pentua.







Oli kyllä niin hieno päivä! Kirkasta ja ihanaa.



Ja näillä vaan jatkui tämä...





Tää kuva taisi tulla napatuksi heti alkurallien jälkeen. Ilo ottaa vähän viilennystä.



Ja nuorisojaostolla on kivaa...



Ilolle on kasvanut niiiin hieno turkki. Kun vertaa esimerkiksi tähän, 14.1. otettuun kuvaan...



... niin onhan tuo häntä esimerkiksi aika paljon komeampi nykyjään!


Noniin, siinä tuli kuvat. Minä oon ollut nyt torstaista saakka kipeänä, joten sekä agilitytreenit että tämänpäiväiset rally-tokot jää nyt tältä viikolta väliin. Tänään on jo parempi fiilis, ja perinteiset flunssan loppumisen merkit alkavat olla esillä. Tuomo on ulkoilutellut koiria, minäkin käytin perjantaina pitkän lenkin, kun oli väliaikaisesti parempi fiilis. Ei tosin ehkä olisi kannattanut, koska eilinen menikin sitten huippaillessa ja sen seurauksena sohvalla maaten.

Mulla ei ole vieläkään näyttää oikein kuvia valmiista uudesta kodista, koska, noh, täällä ei ole valmista. Lattialistat puuttuvat, ja makuuhuoneesta on seinä tapetoimatta. Sisustuskin on ihan puolitiessä, ei ole mitään verhoja, tavarat ovat hujanhajan jne. Noh, pikkuhiljaa. :)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania kuvia, Ilo on kaunistunut hurjasti. Ja sen turkki on tosiaan aika magee!

    Paranemisia ja sisustusiloa :)!

    VastaaPoista