tiistai 10. huhtikuuta 2012

Hieraisua

Koirilla kävi tänään hieroja-Teemu kylässä. Otin yhteyttä alunperin Pessin agi-innottomuuden takia, jos sillä ois jotain jumeja joista johtuisi, mutta päätin että kumpikin koira nyt hierotaan kuitenkin. Ilolle tekee hyvää olla vähän kopeloitavana ja onhan se hyvä tarkistaa että on koira kaikinpuolin ok.

Ilo hierottiin ensin. Hierojalla oli mukana pöytä, jossa hieronta onnistuikin ihan ok niin kauan kun oltiin seisaallaan. Makuulleen Ilo ei siihen suostunut, eikä suostunut hierojan matolle lattiallekaan. Ilo sai hierontansa sitten lempipaikallaan takaoven edessä, ja kun se asettui aloilleen ja Teemu alkoi hieroa, se olikin ihan OK. Silmät lurpallaan antoi hieroa. Ilo sai paljon kehuja hienoista ja isoista, joskin hieman kireistä, reisistään! Muuten ei ollut oikeastaan mitään kireyttä lihaksissa, käsitteli kuitenkin ihan päästä häntään. Toiselle kyljelle vaihtaminen oli Ilosta aika konstikasta ja se oli vaikea saada asettumaan, kun Tuomo tuli juuri hetki vaihdon jälkeen kotiin ja siinä meni pasmat sekaisin kun Ilon lemppariukkelia ei ollut näkynyt moneen tuntiin! Hieronnan jälkeen Ilo lähtikin Tuomon tykö makkariin turvaan eikä nokkaansa enää hierojalle näyttänyt... :D

Pessiä ei otettu pöydälle ollenkaan, kun tiesin että se menisi siitä täysin paniikkiin. Olin aivan valmistautunut kunnon tahtojen taistoon Pessin "alistamisessa" vieraan ihmisen kopeloitavaksi, mutta höpönlöpö, vein Pessin namin kanssa pötköttämään hierojan matolle ja siitähän se kellahti kyljelleen ihan omatoimisesti. Teemu kokeili Pessin polvia siinä (oli hieman huolestuneena vilkuillut Pessin papparaiskävelyä), mutta totesi ettei niissä mitään löysyyttä kyllä ole. Kehui Pessinkin lihasten olevan hyvässä kunnossa, mutta pahahkot jumit löytyi räätälinlihaksista kummaltakin puolelta. Taisi niin kipeää käydä, että kurottautui kolauttelemaan hampaita toisella puolella mun käteen ja toisella puolella hierojan. Antoi kuitenkin hieroa. Pakarassa ja reidessä oli myös vähän kireyttä, mutta noi räätälinlihakset oli selvästi kipeimmät.

Sovittiin kuukauden päähän Pessille uusi hieronta, Ilolle katsellaan sitten edemmäksi.

Kaikenkaikkiaan kehuja tuli koirien kunnosta, mikä on tottakai todella positiivista. :) Torstaina katsellaan, näkyykö muutosta Pessin vauhdissa agilitytreeneissä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti