torstai 17. toukokuuta 2012

Kesäsuunnitelmia

Josko sitä nyt saisi jotain kirjoiteltua jo. Minä oon siis ollut nyt jo kolmatta viikkoa kesätöissä yhdessä kotisiivousfirmassa, mikä on aika suuri muutos meidän arkielämään. En oo tällä hetkellä vielä kokopäiväisenä, mutta varmaan nuo kesäkuukaudet oon sitten kahdeksan tuntia päivässä puunaamassa taloja.

Ilo on just tällä hetkellä pipi, se loukkasi (vaihteeksi) toisen etujalkansa joskus kello 12-13 eikä vieläkään liiku yhtään paremmin. Kun jalkaa tunnustelee, ei ulvahtele eikä näytä mitään kivun merkkejä, mutta kuitenkin lenkkaa aivan kolmijalkaisena. Aamulla sitten soittoa lääkäriin jos tilanne ei parane. :( En tiedä yhtään mitä on käynyt. Ja miksi Ilon jalat ylipäänsä jatkuvasti teloutuvat. Pessillä on ollut kerran koko elämänsä aikana mitään tuonsorttista kremppaa että olisi ontunut, ja Ilolla näyttää kahden kuukauden välein tulevan jotain. Lisäksi terveyspuolen aiheista, Ilollahan on ollut juoksu nyt kaksi viikkoa, ja muutaman viimeisen päivän ajan on antanut Pessin "astua" sitä, siirtää häntää syrjään ja pönöttää paikallaan - kunnes säpsähtää jostain ihme transsista ja lähtee hepuloimaan. :D Iloa on kuitenkin voinut pitää ihan hyvin irti koko tämän ajan ja se on ollut muutenkin ihan oma itsensä. Jos jatkossakin on näin helpot juoksut, niin olen kyllä tosi iloinen! Viime viikon agitreeneissä käytiinkin siis Pessin kanssa ihan kaksin, Pessi tais tykätä pitkästä aikaa olla ihan vaan mun kanssa noissa puuhissa ja sillä olikin aivan ältsisti vauhtia. Meidän ryhmään kuuluu oikeastaan kuusi koirakkoa, mutta nyt paikalla oli meidän lisäksi vain yksi toinen, joten Pessi joutui myös tekemään ajallisesti enemmän hommia kuin normaalisti (siis vaikka Ilo ei olisikaan mukana), mutta sillä pysyi vire tosi hyvin! Oli tosi mukavaa ja Pessi selvästi kaipaa mamin kans enemmänkin laatuaikaa. Tämänpäiväiset reenit peruuntui, kun kouluttajan BH-koe venyi odotettua pidemmäksi.

Me päästiin Ilon kanssa Oulun Koirakerhon (eli meidän seuran) möllitokoryhmään nyt kesän ajaksi! Laitoin ilmon aikalailla vitsillä, koska ajattelin ettei päästä kuitenkaan, kun mulla ei niitä talkoopisteitä oikein ole. Eli mukaanpääsy oli tosi iloinen yllätys. :) Luru-mudi on samoissa treeneissä, jee! Tokotreenit on sunnuntaisin, alkoi jo viime viikolla mutta Ilon kanssa päästään mukaan vasta ens viikoksi kun juoksut on ohi. Lisäksi nyt kesän aikana käydään ihan normaalisti joka torstai treenaamassa agia ohjatusti ja lisäksi ostin kausikortin yhdelle toiselle agihallille, jossa on enempi tilaa ja siellä saa käydä arkisin ennen kello 16 niin paljon kuin sielu sietää ja lisäksi viikonloppuisin on väh. 20 h aikaa kausikorttilaisille. Siellä Ilo on nyt juoksun aikanakin käynyt, koskapa pöksyt jalassa on juoksuisillakin nartuilla oikeus treenata. Kahdesti ollaan käyty ja kummallakaan kerralla ei ole ollut ketään muuta paikalla. Mä otin nyt kaverini Saanan Savu-bedlingtonin kans treenattavaksi kun Saana pyysi, joten Savu saattaa esiintyä vierailevana tähtösenä kirjoituksissa myös.

Muitakin kesäsuunnitelmia on: 29.6.-1.7. on mudien agi-tokoleiri, minne mennään Ilpertin kanssa aksailemaan ja sosialisoimaan. Pessi jäänee kotiin, kun se on niin antisosiaalinen pylly. Lisäksi nyt 8.6. mennään Kiiminkiin katsastelemaan lampaita! Toivottavasti päästäisiin kesän aikana toiseenkin kertaan.

Koirat heittivät eilen muuten talviturkit! Tai Pessi heitti, en uskaltanut Ilolle heittää tarpeeksi pitkälle keppiä että olisi tullut tarpeeksi syvää. Pessillä kun on niin lyhyet jalat, että ei tarvi olla kuin 20 cm vettä, että se voi uida. Ilo on vähän honkkelimpi. :D

Mulla ois taas aimo läjä videoita harrastuksista näytettäväksi, mutta en tiedä kiinnostavatko ne ketään muuta kuin mua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti