perjantai 1. maaliskuuta 2013

Terveystarkastukset, uusi agilitykurssi ja lähitulevaisuudessa lymyävä kisakirjan osto

Käytiin tuossa 11. helmikuuta Ilon ja Ilon siskon Mistyn kanssa Lahdessa Eläinlääkäriasema Colibrissa terveystarkastuksilla. Pakettiin kuului sydän, polvet, selkä, kyynärät ja lonkat. Kaikki tulokset ovat nyt tulleet, ja ne voi käydä katsomassa KoiraNetistä. No eipäs, kyllä mää ne kerron heti!
Sydän on terve. Polvet 0/0. Selkää ei lähetetty lausuttavaksi (ja kuulin myöhemmin, että alle 2-vuotiaiden selkäkuvia ei edes lausuta), mutta ei kuulemma pitäisi olla mitään feelua. Kyynärät on 0/0. Lonkat A/B. Eli terve plikka!

Eliii sunnuntaina eli ylihuomenna menen ja ostan kisakirjan ja mittautan Ilon. Piste. Piste. Siitä on TULTAVA medi. PISTE. Eikä asiasta sen enempää.

Alkoi tänään myös Active Dogilla uusi kurssi, kouluttajana Jenni Ojala. Kivaa oli, tosi erilaista kuin Vietillä. Innolla odotan jatkoa. Samalla kurssilla on muuten Ilon puolisisko Sipsa! :) Toivottavasti ens perjantailta saisi vaikkapas vähän videota.

Mulla on kauhea kirjoitusblokki. Sain yhden haasteenkin, johon pitäisi vastata. Katotaan toisena päivänä lisää. Ja sunnuntaina varmaan selviää, että miten kävi kokohommissa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti