torstai 2. toukokuuta 2013

Kahden kuukauden kuulumiset

Huhhuh, miten onkaan voinut kaksi kuukautta vierähtää siitä, kun olen viimeksi blogiin kirjoittanut.

Silloin Ilo oltiin kai juuri mitattu mediksi ja oltiin menossa ekoihin kisoihin. Niistäkään en ole raportoinut. Saatiin hylsy kummaltakin agiradalta, ekalla tuli kahdesta kiellosta kepeiltä ja kolmannesta keppejä seuranneelta hypyltä, ja toisella heti radan neljäntenä olleelta puomilta, kun Ilo valui kontaktilta ja peruutti itse takaisin. Hyppäriltä saatiin vitonen (kepeiltä) ja sijoituttiin sillä kolmansiksi.
Seuraavat kisat olisivat olleet OKK:lla heti kai kolmen viikon päästä tuosta, mutta jouduin ne perumaan Ilon antibioottikuurin takia. Tyypillä oli joku suolistobakteeri päässyt jylläämään ja oli yhden päivän aivan pois koko piski, nousi kahdesti omasta aloitteestaan koko PÄIVÄNÄ ja muuten vaan makasi täysin apaattisena. Seuraavana päivänä tilanne oli onneksi jo parantunut ja sitä seuraavana oli ihan kunnossa. Antibioottikuuri vain olisi loppunut juuri kisoja edeltävänä päivänä, joten piti sitten perua ilmoittautumiset. Sen jälkeen en ilmoittanut KAS:n kisoihin, kun en ollut varma maneesin pohjasta, onko hyvä. Kuitenkin samana viikonloppuna käytiin agility-ylituomarikurssilaisten harjoituskisoissa harjoituskoirakkona. Sieltäkään ei yhtään nollaa väkerretty, mutta muuten meni jo paremmin. Ensinnäkin pohja oli ihan outo Ilolle, samoin kuin koko paikka. Minäkin olin kyseisessä maneesissa käynyt vain rataantutustumisen ajan. Radalla oli myös pöytä, jota Ilo ei ole nähnytkään koskaan ennen. :D Silti se meni joka kerta nappiin.

Nyt olisi sitten ensi viikon lauantaina kisoja luvassa, nämä taas OKK:lla.  Kisat ovat ulkokentällä, joten saapa nähdä mitä tulee. Onneksi meillä on nyt heti tulevana tiistaina ekat treenit OKK:n ryhmässä samaisella kentällä, joten ei ole ihan tuntematon paikka. Sitten ehkäpä koko kevään kohokohtana päästään Seppo Savikon koulutettavaksi toukokuun loppupuolella, ja tarkoitus olisi mahdollisesti Helsingissäkin käydä yksi tai kaksi starttia Purina Areenalla kisaamassa. Sitten olisi kisat Kemissä ja melko pian taas joko Oulussa tai mahdollisesti lähdetään kesälomareissulle Lappiin kohti Ivaloa, ja siellä Saariselällä olisi iltakisat.

Keppejä me ollaan tahkottu ihan tosissaan, koska niissä on eniten ongelmia. Kontaktit menevät 95 % täysin nappiin, mutta keppien kanssa on biiiiig trouble. Ilolla ei meinaa paketti pysyä kasassa lähestyessä enkä minä malta ohjata tarpeeksi vaikeammista tulokulmista. Eikä vauhtikaan ole mulle mieleistä luokkaa. Nyt olen alkanut antamaan Ilon iltaruuan keppien päästä, ja huomaan jo nyt, että draivi eteenpäin on kovempi. Virheitä sisäänmenossa tulee silti harmillisen paljon.

Tällaista meidän kevääseen. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti