keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Kisatauolla elikä mitä?

Kuten edelliseen postaukseen kirjoitin, me jäätiin Ilon kanssa OKK:n kisojen (2 hyllyä) jälkeen niistä puuhista tauolle. Syynä oli ennenkaikkea se, että minä kaipasin jo vähän lomaa kovasti kuluttavista kisa-ajatuksista - kisoja kun kerran jännitän kovasti, niin ilmoittautuminen ja ilmoittautumisen pähkiminen jo väsyttävät kovasti, saati sitten se aika ilmon ja itse kisapäivän välillä.

Lisäksi mun omat taitoni eivät vielä ole sillä tasolla, että menestyminen kolmosissa olisi mahdollista myös siinä tapauksessa, että kilpakumppaneilla menee nappiin. Ja niin kova on minun kilpailuvietti, että en näe järkeä käydä skabailemassa "ihan muuten vaan". Tosin tähän liittyen on pieni sana sanottavana vielä tekstissä.
Tähän kohtaan liittyy oleellisesti kaksi juttua: keppien avokulmat ja oikein vaikeat umpikulmat sekä tiukat hypyt.

Kolmantena syynä on se, että halu tehdä luvia on mennyt halun pitää Ilon kontaktit täydellisinä edelle, ja nyt on kyllä tuhoa sillä saralla tehty. Kuinka pöljä pitää olla, että ennen kisaamisen aloittamista VANNOTTAA itselleen, että kontaktit pidetään kasassa, ja silti rikkoo ne? No, tehtyä ei saa tekemättömäksi ja nyt pitää korjata vahingot. Eli senkään takia ei ole kisoihin hetkeen asiaa. Plus näissä kahdessa viimeisimmässä kisassa Ilo vähän possutteli lähdöissä, etenkin tuolla OKK:lla. Joten siihenkin joku roti ensin.

Mutta ei hätää! Suunnitelmat on jo luotu!


 


Keppien kanssa on otettu vasta yksi sessio takapihalla. :| En ikinä muista ennen kuin yö on jo laskeutunut teletappimaahan. Kontaktien kanssa huomaan sellaisen ongelman muutaman harjoittelukerran jälkeen, että liian hitaassa vauhdissa en saa ongelmaa näkyviin, ja sen jälkeen kun Ilo on kerran pari hairahtanut kontaktilta kiusauksen edessä, se ei mene samaan lankaan enää. Eli aion nyt tulevana maanantaina ohjatuissa treeneissä kokeilla, että en juokse täysiä kontaktin ohi vaan yritän avustaa sitä omalla vauhdilla vähän pysähtymään, ja jos ei onnistu niin vien suoraan pois kentältä hetkeksi. Koska nyt vaikuttais vähän siltä, että Ilo-Petters on aatostanut, että ei haittaa jos kiihkomielisyyksissä ekalla kerralla kokeilee, saisko olla pysähtymättä, kun heti perään saa uuden yrityksen. Jos sais katkaistua tuon kierteen. Lukijat: jos on vinkkejä tähän, niin pistäkää heitellen kommenttiboksin puolelle.
Tiukkojen hyppyjen kanssa ollaan nyt hyvin vahvasti tuossa vahvista, vahvista, vahvista -kohdassa. Ja siinä varmaan tullaan jankkaamaankin pitkän pitkään.

Meillä onpi nyt tosiaan alkanut OKK:lla talvikausi, mikä tietää uutta treeniaikaa ja uusia kouluttajia. Meidän ryhmä talven ajan on aikas kovatasoinen, mikä tietenkin jännittää, mutta myös kannustaa kehittymään. Kouluttajia on kaks, jotka ilmeisesti vuorokerroin pitävät. Yksi kerta on ollut, ja ainakin tää toinen kouluttaja oli minun mieleeni. Ensi maanantaina nähdään sitten toinen.

Sitten siihen voitonhalujuttuun pieni sananen. Nyt tässä kisatauon aikana olisi varmaan hyvä hetki tutkiskella omaa kisakäytöstään ja kisatavoitteitaan. Sain seurakaverilta lainaksi tämän kirjan, ja se apustuksenani aion nyt henkisesti valmentautua ensi kevättä varten. :)

---

Pessi se vaan laihtuu laihtumistaan. En tiedä missä vaiheessa pitäis huolestua, mutta se painaa nykyjään enää 6,5 kg. Kellään kokemusta tästä hommasta? Se on minusta nyt ihan selvästi jo normaalipainossa.

2 kommenttia:

  1. Jos et ole vaihtanut Pessille ruokaa tai alkanut liikuttaa sitä enemmän (tai vaihtanut liikunnan laatua) vaa kaikki on pysynyt ennallaan, niin mun mielestä on vähän outoa että koira vaan laihtuu ja laihtuu, vaikka se onkin edelleen normaalipainoinen eikä liian laiha. Yleensä laihtuminen ilman syytä johtuu loppujen lopuksi aina jostakin. Toivottavasti ei ole mitään vakavaa. Meillä sekä Emma että Sorppa rupesi laihtumaan ilman ihmeempiä syitä ja toiselta löytyi kasvaimia mahasta ja toiselta pernasta.

    Toivottavasti Pessillä ei kuitenkaan ole mitään vakavaa!

    VastaaPoista
  2. Pessillä on nyt stopannu tuo painon lasku onneksi, on pysyny siinä 6,5 kilossa.

    VastaaPoista