tiistai 17. syyskuuta 2013

Tervemenoa kunkkuluokkaan

Äääk! Lipsumista havaittavissa!! Edellinen päivitys on jo kolmen viikon takaa. :| Nyt taas ryhtiliikettä päivittelyihin, kun kerrottavaa kuitenkin olisi.

Jos nyt vaikka aloitettaisiin viimeisimmistä ja tärkeimmistä: minä ja Ilo kisattiin KAS:n kisoissa Virpiniemessä lauantaina ja sunnuntaina. Lauantaina hajettiin kaksi ihan onnetonta hylsyä, mutta sunnuntaille lähdettiin kuitenkin hyvällä tsempillä ja heti ekalta radalta noustiinkin sitten kolmosiin! Puoli vuotta meni aikaa aika satunnaisella kisojen kiertelyllä (jos oikein laskin niin 17. startti oli tuo, eli kuusissa eri kisoissa ollaan ehditty käydä, joista kolme kaksipäiväisiä).
Tässä video Susanna Eskelisen kuvaamana linkkinä (kuvattu lähempää ja paremmasta kulmasta) ja Tuomon kuvaama tässä:Siellä Kemin kisoissahan Ilo hairahtui vissiin Tuomoa vilkaisemaan yhdellä radalla ja juoksi putkesta ohi, niin ei haluttu semmosia riskeerata tuolla, kun ei ollut oikein aitojakaan. Joka tapauksessa, en muista paljonko ihanneaika alittui, mutta etenemä oli 4,52 m/s, ja voitto tämäkin. Tuomarina Tuija Kokkonen.

Arvoin pitkään, jäänkö kolmosiin starttaamaan (kisat oli C&D, ja järjestys oli sopivasti 2-lk D-C, 3-lk C-D, eli lyhin mahdollinen odotusaika kuitenkin) vai otanko vaan lahjakortin. Tuomo oli kuitenkin niin mielissään meidän menestyksestä, että usutti jäämään, joten jäätiin. Tuomarina oli Timo Vertanen. Mulla ei ollut rataantutustumiseen mennessä mitään paineita, ja päätin kokeilla paria ohjausta vähän riskillä. Ilmeisesti tällainen suhtautuminen auttoi, koska tehtiin heti tältäkin radalta nolla ja ihan ok-vauhdilla, 4,32m/s. Sijoituttiin kolmansiksi. :) Voittaja oli n. 1,4 sekuntia nopeampi ja toiseksi tullut puolisen sekuntia.
Radan loppupuolella ollut serpentiinikuvio oli aika.. no.. hirveä. Muuten olin ihan ok-tyytyväinen rataan ja erityisesti siihen, että ilo jaksoi vielä painaa, vaikka suunniteltu kisapäivän kesto hieman venähti, ja lopulta oltiin reissussa noin seitsemän tuntia.
Tässä video:


No, mitäs sitten? SM-kisoihin mulla ei ole mitään haluja näin heikolla osaamispohjalla vielä, joten huolimatta hyvin käynnistyneestä urasta kolmosissa me jäädään nyt Iipan kanssa kisatauolle ainakin vuodenvaihteen yli. Tai tulevana lauantaina on vielä OKK:lla kaksi starttia, mutta niiden jälkeen. Käännöksistä pitäis saada tiukempia niin, että onnistumisprosentti ois suurempi kuin 5... Mieluummin hinkaan niitä ensin vaikka puoli vuotta kuntoon. :D Ja helpoilta kepeiltä ei enää meille virheitä kisoissa, kiitos. Ja sitten on muutama tekniikkataito, jotka haluan itselleni ja Ilolle opettaa, meillä on niin kapea repertuaari tällä hetkellä ohjauksissa.


Tämmönen me saatiin! Ja näin hieno eläin minulla!

Seurakaveri Amira onnittelee. :)

Pessi on vissiin ruvennu nyt tosissaan laihikselle, se on painanut jo parina päivänä enää 6,6 kg! En tiedä missä vaiheessa pitäis huolestua ja viedä ell:lle tutkittavaksi, mutta toistaiseksi se on ainakin ihan normaali, pirteä ja eloisa ja hyväruokahaluinen oma itsensä. Vaan onhan se komia nyt ja miten mukava on pitkästä aikaa Pessinkäisen kylkiluutkin tuntea ihan kevyesti tunnustelemalla. Pessi oli mukana haistelemassa ihmisten ilmoja muuten tuolloin sunnuntaina, yllättävän fiksusti se käyttäytyi eikä oikeastaan yrittänytkään haastaa riitaa kenenkään kanssa. Tuomo haluais vissiin Pesiksen kanssa vähän agijuttuja treenata, niin kassotaan josko sellaistakin sisältöä eksyisi vielä blogin puolelle!

Tämmöstä tänne. Kirjoittelen kisakatsauksen sitten viikonloppuna, ja katotaan ehtisinkö väsätä vähän matskua koirien "keppijumpasta" >:D myös blogin puolelle.

2 kommenttia:

  1. Hohoo! Mahtavaa! :) ISOSTI onnea! :D

    t. Johanna & Hyrsky

    VastaaPoista
  2. Suurenmoiset kiitokset! Jee me tehtiin se. :)

    VastaaPoista