keskiviikko 28. elokuuta 2013

Treenejä, kisoja, suunnitelmia ja synttäreitä

Kesäkausi alkaa lähetä loppuaan, ja treenejä OKK:n kesäryhmissä ei ole enää montaa jäljellä. Onneksi talvikausi pyörähtää siitä sitten heti sujuvasti heti perään käyntiin, ja toivon kovasti, että talkoopisteet riittäisivät ryhmäpaikkaan. Kovasti olen ainakin yrittänyt huhkia. :)

Puolitoista viikkoa sitten loppui tosiaan viimein ponnistelukielto minulla leikkauksen jälkeen, ja päästiin treenaamaan ihan kunnolla. Mutta voi pyhä sylvi, että kolmessa viikossa voi radikaalisti kunto huonontua... No, hitaasti mutta varmasti täältä vielä noustaan! Ja meidän pikajuoksuvalkku itse asiassa kyseli eilen (tokavikat sovitut treenit), että olisiko kiinnostusta jatkaa juoksutreenin parissa vähän pitkäjänteisemmin läpi talven (ja sen jälkeenkin) 1-2 krt viikossa, jolloin ihan oikeaakin kehitystä olisi mahdollista saavuttaa. Nyt pitäisi vain löytää edes muutama muu, jotka jaksavat ja pystyvät sitoutumaan käytännössä uuteen harrastukseen.
Lisäksi alan varmaan ostamaan säännöllisesti Activen puolelta yksäreitä, tarkoitus ois kerran kuussa about vähän rahatilanteenkin puitteissa. Kisaamisen kanssa yritän vähän rauhoittua, oikeastaan onkin hyvä, että tässä on ollut näitä ohjaajan ja koiran sairastumisia, minun loukkaantumisia, juoksuja ja unohteluja.

Käytiin me nyt kuitenkin oman seuran kisat kisaamassa, 2 starttia sekä lauantaina sekä sunnuntaina. Lauantaina tempaistiin toinen LUVA:


Voitto napsahti, hyvältä maistui. Missasin vaan palkintojenjaon. :(

Toinen rata pyöri hylsyksi melko harmillisen pikkuvirheen takia:



Sunnuntaina olikin eri tuomari, ja radat olivat huhhuh melkoista haipakkaa. Ekalta radalta, viikonlopun ainoalta hyppäriltä, tuli aivvaaan onneton hylsy. Ei mitään toivoakaan selvitä sellaista serpentiinimyllytystä alusta loppuun yhdellä otolla. Toiselta radalta tehtiinkin sitten ainoina medeinä tulos, perhanan keppivitonen!! Minä en niitä keppivirheitä aikonut enää kisoissa ottaa!
Tässä kuitenkin sieltäkin video:



No joo, joka tapauksessa, nyt on siis kaksi LUVAa kakkosista ja mikään hoppu ei ole kolmatta saada. Tässä vielä pari Tomi Kyöstilän ottamaa kuvaa meistä kisatunnelmissa:






Ja lopuksi vielä: Ilo ja sisaruksensa Pilkkopimeän ärräläiset tänään 2 vuotta! Ihanaa ihanaa! Kyllä mulla on paras paras pieni mudilli. <3 Tänään synttärikakuksi oli häränhäntää ja huomenna Ilo pääsee hierottavaksi. :)

Palataan taas!

1 kommentti:

  1. Onnea LUVA:sta! :) On teillä kova agitahti! Hyrskyltä siskolle synttärihännänheilutuksia! On ne vaan kertakaikkisen mainioita mudeja!

    t. Johanna & Hyrsky

    VastaaPoista