tiistai 17. maaliskuuta 2015

Treenit 9. & 16.3. OKK

Ei oo totta, jätinkö kirjoittamatta viime treeneistä?! Voi kökkö. No ei se mitään, pistetään samaan syssyyn, kun tämän päivän liitelyt oli ilman kouluttajaa.

9.3.Jälleen ulkomuistista piirretty, eikä todellakaan vastaa välttämättä 1:1 todellisuutta.

Tehtiin ensin 1-9. Aloitin tekemällä pakkovalssin kakkoshypyn vasemman siivekkeen taakse. Päädyin kokeilemaan myös oikean siivekkeen ympäri niistopersjättöä, mutta arvatenkin tuo pakkovalssi toimi paremmin. Nuo pakkovalssitkin ovat kyllä olleet tosi nihkeitä väliin, mutta tuolla kertaa tuntui, että nyt mennään eikä meinata; Ilo tuli hyvää kyytiä kiertoon ja pääsin kohtuullisen nopeasti jatkamaan ite eteenpäin (nihkeilyn aikana siis saattoi jättää suorituksen kesken, jos en pidellyt sitä tassusta ponnistukseen asti), jopa niin kovaa, että ekalla kerralla yllätin itseni persjättämällä 3-putken jälkeen ja sitten olinkin jatkoa ajatellen ihan hukassa. :D Toisella yrityksellä sentään suunnitelman mukaan poispäinkäännöllä koiran linja A:lle. Useamman kerran hyvä kuin huono linja, huonot johtuivat selvästi surullisesta ajoituksesta. Välistävedot aika nahkeat, harjoituksen puutetta... Takaisinpäin tullessa 8-hypylle ihan "agilityn tuntua", hyvä rytmitys itellä pari kertaa, ja esteen merkkaaminen riitti siihen, että koira myös suoritti, eikä yrittänyt jättää hyppäämättä. Toinen pätkä aloitettiin 9-hypyltä, tosin otettiin putkesta vauhtia. A:n jälkeen puolenvaihto persjätöllä, tässä tuli kyllä jätettyä koira vähän oman onnensa nojaan (en muista oliko tuo seuraava hyppy noin selvästi tuossa) sekä kontaktille että seuraavalle hypylle, kun oli todellisuudessa ihan pirun kiire nurkan numero 13 takaakierrolle. Sieltä baanatus keinulle ja keinun jälkeen poispäinkäännöllä hypyn kautta kepeille. Superiso rapsutus Ilolle huippuhienoista kepeistä. :)

Oli hyvät treenit, ja jälleen hyvä tekemisen meininki. Tälleen kun jatketaan, niin oon tyytyväinen.

16.3.

Itsenäiset treenit. Tehtiin Ilpon kanssa yksittäisiä esteitä - keppejä, rengasta ja puomia, kaikki etupalkalla. Kepeillä avokulman kanssa haparointia, mutta lähti sekin sitten sujumaan. Puomilla oli myös putki-puomi-erotteluelementtiä mukana, mut se oli helppo, kun palkka oli puomin päässä. Pari TOSI hienoa itsenäistä ja vauhdikasta puomia hienolla stopilla! Ylpee! Renkaalla Ilolla oli hyvä meininki, kun tiesi mitä pitää tehä ja sai vaan painella palkalle. Leikittiin kovasti minun hihalla ja Ilolla tuntui olevan hauskaa.

Välissä aina Pessikin pääsi tekemään. Pessi treenaili keinua (vau, Pessin keinuiksi meni hyvin! On sekin kyllä mainio pikku piski), keppejä ja pari kertaa otettiin puomikin. On se vaan niin hassu tyyppi. :) Sillä on selvästi hyvä motivaatio, kun Ilo treenaa ja Pessi joutuu katsomaan. Ja A on edelleen paras este.

---

Pessin rokotukset muuten menevät vanhaksi, pitää ne uusia, ja ajattelin samaan yhteyteen jotain senioritarkastuksen tynkää. Onko kukaan käyttänyt koiraansa moisella? Mitä sisältyi ja mitä maksoi?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti