perjantai 11. syyskuuta 2015

OKK treenit 9.9.

Höh, oon ihan onneton tämän blogin kanssa. Ilo astutetaan toivon mukaan tänä syksynä, niin yritetäänpä nyt reipastua, että ainakin sitten astutusmatkasta ja niistä hommista jäisi vähän tietoa ylös. :) Ja jos pentuja tulee, niin on sitten helppo laittaa kuvia ja kuulumisia ipanoista.

Tässä kuitenkin toissaillan treenit. Nämä oli ensimmäiset treenit nyt sitten talvikautta. Ollaan kesälläkin treenattu joka toinen kerta hallissa, kun saatiin niin runsaasti kouluttajia, että ryhmiä voitiin kesälläkin järjestää kaksi rinnakkain osana päivistä. :) Mutta silloin minusta Ilo kulki selvästi huonommin sisällä kuin ulkona. Eilen oli kyllä tekemisen meininki minusta kohdillaan. Meillä on nyt talven ryhmässä aivan mielettömän hyvät kouluttajat, Reetta Rounaja ja Marianne Mäntylehto, joten harmin paikka kyllä tämä pentuprojekti nyt tähän saumaan. Ollaan sovittu jo treenikaverin kanssa, että saan kokeilla hänen toista schipperkeään kuitenkin.

  • 1-2 saksalainen
  • heitto 3-hypylle ja saman tien persjättö 4-hypyn eteen
  • vastakäännös putken eteen, valssi 6:n taakse
  • 7-putken jälkeen persjättö, hartiakääntö 8:lta 9:lle
  • keppien jälkeen pakkovalssiin 11-hypylle, hartiakääntö putkeen
  • valssi valmiiksi 13:n taakse
  • rytmityksellä muurilta suunta 15:lle
  • puolivalssi ja sylkkäri 15-16

Hyvin satunnaisia onnistumisia vitosella... Ilolla hyvä vauhti ja tekemisen meininki ja itekin yhtä kertaa lukuunottamatta ihan hyviä suorituksia! Yhellä kerralla jäin heti neloselta jälkeen, kun viivyttelin sokkarin kanssa. Ilon sai lähetettyä hyvin helposti 3-hypylle ja se lukitsi muutenkin esteet tosi kiitettävästi. Radan hankalimmat kohdat loppujen lopuksi olivat 4-5-6, varsinkin sen hoitaminen, että putkijarru oikeasti toimis, sekä 13-14-15, koska muuri oli sellaisessa kulmassa, että 13-hypyltä olisi oikeastaan pitänyt jopa hieman käydä niistämässä koiraa mukaan (ja yhden kerran valssi valuikin liian pitkälle ja Ilo tuli muurista loogisesti ohi), ja niistotyyppiset manööverit on mulle hankalia. Loppu olisi todennäköisesti ollut nopeampi jotenkin muuten kuin puolivalssi-sylkkärillä, mutta muualla radassa oli sen verran mietittävää, että en jäänyt sitä enää sen suuremmin pohtimaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti