keskiviikko 8. elokuuta 2012

Pyykkipäivä

Ilo joutui eilen ekaa kertaa elämässään shampoopesuun. Oli sotkeutunut sadelenkillä muutenkin jo niin kovasti, että ois pitäny yltäpäältä joka tapauksessa suihkuttaa, ja kun viikonloppuna yksi kaveri väitti että siitä tulee käsi likaiseksi kun silittää, niin päätin sitten pestä. Ilohan on ilmoitettu Rovaniemelle Napapiirin Elo-show'hun 26.8., joten ihan likaista koiraa en viitti sinne viedä... Toisaalta, toivotaan että kiharat ehtii palautua kolmessa viikossa.

No joo, joka tapauksessa, Tuomo näppäili meistä muutaman kuvan suihkusta. Ilo suhtautui yllättävän tyynesti suihkuhommaan. Ei se siitä ollenkaan tykännyt, mutta ei paennut eikä pistänyt hanttiin. Pyyhkeillä kuivaaminenkin oli ihan ok eikä siinäkään tarvinnut hötkyillä. Kylppäristä päästämisen jälkeen kävi toki vetämässä ihan järkyt suihkuhepulit, mutta ihanaahan se vaan on. <3











2 kommenttia:

  1. Yhyyy! Voi Iloa! On ne vaan olevinaan niin surkean näköisiä kun kastuu :D Hyrskyn mielestä suihku on kans ok, mut ei kivaa. Sen sijaan kuivauksessa riehuminen tooosi hauskaa. Siinä ei vaan millään voi olla sivistyneesti paikallaan..

    VastaaPoista
  2. Se näyttää ihan joltain whippetiltä tossa ekassa kuvassa. :D Pessi ruukaa aina kuivatessa pyöriä niissä pyyhkeissä, se on aika vaikeeta sit ku toinen pyörii kuin väkkärä. :D
    Mut Ilo tuntuu nyt niiiin siloiselta ja puhtaalta. Se on puljannu kaikissa metsälammissa ja -ojissa, että ehkä se oli ihan paikallaan jo suihkastaki.

    VastaaPoista