perjantai 21. lokakuuta 2011

Isoveikkaan tutustelua

Yö meni aika hitaasti ja heräsin kahdesti käyttämään Iloa ulkona, sillä oli vatsa aika kovalla ja näytti välillä tarpeiden teko vähän vaikealtakin. Kuitenkaan edes pissaa ei yöllä tullut sisään (toistaiseksi saldo onkin kahdet pissat ja toivotaan että se ei hirveästi kasvakaan :) ), siitä olen ihan tyytyväinen eikä harmita että nousin pentua käyttämään.

Tämä päivä onkin sitten ollut enempi tai vähempi pikkulikan ja Pessi-miehen tutustelua. Pessi ei ihan hirveästi tunnu uudesta leikkikaverista innostuvan, mutta suhtautuu siihen kuitenkin ihan ystävällisesti eikä inhoa sen lähelläoloa, alla todiste:



Pihalla yritin vähän kuvailla, mutta menestys ei ollut kovin hyvä. Ei sinne vaan aurinko paista kun on niin korkeat aidat. Ens viikolla pitäis parinkin hyväkameraisen kaverin tulla käymään kylässä niin katotaan josko sitten ois vähän parempia kuvia. Ja toivottavasti saisin jonkun kuvan, missä molemmat haukut näkyvät, myös taustakuvaksi tänne blogiin.
Noniin mutta siis takaisin aiheeseen eli pihaan, siellä siis juniori ja seniori ottivat ensimmäisen kunnon painimatsinsa. Ainakin pätkittäin molemmat koirat nauttivat leikistä ja Ilon melkoisen päällekäyvä asenne toisiin koiriin alkoi jo näkyä. Pessi oli kärsivällinen, mutta sanoi kuitenkin kun Ilon touhut menivät liian pitkälle. Kyllä tästä vielä hyvä tulee.

Tänään Ipana on myös paljastanut riiviön sisällään - mamman tuulihousujen lahkeissa olis ollut tosi kiva vaan roikkua ja reuhata hulluna, mutta toiminta oli helppo keskeyttää terävällä käsien yhteentaputuksella ja parin kerran jälkeen penneli otti vinkistä vaariin ja lähti pöpelikköön puuhailemaan jotain muuta pentumaista. Hihnaa ei olla vielä edes ehditty kokeilla, mutta kasvattaja-Johannalta saatu heijastinliivi on ollut pimeällä ahkerasti päällä. Johanna, se on pysynyt ihan hyvin, tosin soljen haarukkakappaleen kuminauhan ompeleet purkautuivat, sitaisin sen vetosolmulle niin pysyy nyt päällä ja helppo säätää kunhan tarve vaatii. Ilo kulkee reippaasti ja varmasti mukana tuossa ihan lähipusikoissa ja tänään on valoisan aikaan uskaltautunut jo pikku hepulirallitkin vetämään pihan ulkopuolella.

Ilopilleri on syönyt oikein hyvällä ruokahalulla nappuloita, lihaa ja piimää. Tänään ehdittiin naksuttimeenkin tutustua jo, ei ollut moksiskaan naksauksesta, hyvä juttu! Pessiä vähän itketti kun joutui keittiöstä katselemaan kun toinen saa tehdä Sitä Tosi Hauskaa Juttua Pessin oman mamin kanssa, mutta tilanne tulee kyllä toistumaan myös toisin päin. Ehdittiin tänään ukkelin kanssa ihan keskenäänkin lenkille ja yritän kyllä ellei mennä jonnekin metsään tms. niin käydä Pessin kanssa pitkän lenkin ihan kahdenkesken. Ja siihen asti että Ilon rokotukset on kunnossa niin agitreenit on tottakai mun ja Pessin laatuaikaa.

Tuomo on ihan rakastunut Ilo-ipanapipanaan, hyvä juttu sekin. Tuomoahan jännitti pennun tulo hirveesti kun hän ei ole kovinkaan tuttu koirien kanssa. Mutta sulattais tuommoinen pieni pusukone kyllä vähän kylmemmänkin sydämen. :)



Toivotaan että tämä yö sujuu vähän leppoisammissa merkeissä kuin viime yö, mulla alkaa nimittäin olla jaksaminen jo melko kortilla kun yöjunailuyöhön mahtui unta vain muutama hassu tunti ja viime yönä sain varmaan 4-5 tuntia raavittua kasaan.

Tämmöiset kuulumiset tällä kertaa, kuullaan taas huomenissa!

2 kommenttia:

  1. Onpa kivoja kuvia! :) Hyrskykin on kokeillut lahkeissa roikkumista ja äsken keksi vetää vähän verhoakin.. Lisäksi se on kunnostautunut sukkien varastelussa. Aika riiviöitä nämä Pimeät :D

    VastaaPoista
  2. No ovat kyllä! Ulkona tosin tuo on ainaki toistaiseksi vielä ollut ihan enkeli.

    VastaaPoista