tiistai 29. marraskuuta 2011

Harrastuksen alku

Ilo-Ilonen sai viime viikon keskiviikkona toisen osan rokotuksistaan, joten seuraavana päivänä siitä Ipana lähti minun ja Pessin kanssa katsomaan, että minkäslainen juttu se agility on. Pentu oli tosi reipas! Ja rohkea myös, putkista meni heti kuin vanha tekijä, ainoastaan semmoinen ihan U:n muotoinen putki oli vähän jänskä, joten sitä vähän helpotettiin. Vauhtia piisasi! Ja lopuksi piti Ilon vetää hirveät hepulirallit ja ainakin kolmesti vielä putkesta läpi. Kokeiltiin myös siivekkeiden välistä juoksemista palkalle. Hallilla oli myös Ilon mielestä iii-haa-nia ihmisiä, mutta se kuunteli silti mua tosi hyvin ja tuli luokse kun pyysin.
Pessin treenit meni myös sikahyvin. Sillä oli ihan turbona vauhtia kuukauden takaiseen nähden, ostin pari viikkoa sitten uudeksi treenileluksi Pessille semmoisen Kong Wubba -lelun, joka on selvästi aikas huippu jätkän mielestä. Lisäksi ollaan otettu paljon lentäviä lähtöjä suoraan esim. haukutuksesta tai lelun retuuttamisesta, jopa niin että tungen palkan taskuun vauhdissa. Pessihän ei oikeastaan ikinä edes yritä lähdöstä ryöstää, vaan odottaa nätisti, joten sen takia tämmöistä uskaltaa hyvinkin ottaa ja se vaikuttaa todella positiivisesti P:n vauhtiin (joka on ollut tosiaankin kateissa kuukauden kaks).

Pessi kävi muuten puntarilla samalla kun Ilo sai rokotuksensa, no change... Se on ehkä pikkuisen muodokkaamman näköinen nyt, ihan kuin vyötärö olisi vähän löytynyt siihen aiempaan makkarapötkömuotoon verrattuna. Mutta saispa tuo paino silti tippua. Jatketaan siis miniannoksilla ja kuunnellaan jokapäiväistä itkuvirttä kun reppanalla on niiiin nälkä.

Täällä on ollut tänään -8 astetta! Huu! Ilo ei ollut asiasta millänsäkään eikä näyttänyt palelevankaan.

Alemmassa kuvassa Ilolla on sen "jeee mii sou häpiiiii" -ilme. Ja ilmeisesti sillä ei ole lainkaan korvia... :D

Yritän ottaa tällä viikolla vähän ahkerammin kuvia niin saataisiin vähän jännenpiä postauksia.

Ai niin! Ens viikolla ke meillä alkaa sitten kolme kertaa kestävä Akuutin pentukerho! Toivottavasti sieltä löytyisi Ilolle sopivaa pentuseuraa kun Pessi on niin mäntti, ettei jaksais kuin ehkä kerran päivässä painia tai leikkiä hippasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti