perjantai 18. marraskuuta 2011

Kokemuksia kokemuksia

Kylläpä on ehtinyt pitkä tovi vierähtää sitten viime päivityksen. Ei kyllä johdu siitä, etteikö mitään olisi tapahtunut. Ilo on käynyt melkein joka päivä jossain uudessa paikassa, mm. Oulun keskusta ja Stockmann on nähty, samoin Prisman edustalla käytiin ihmettelemässä ostoskärryjä ja ihmisiä, toisella Prismalla tutustuttiin koirahäkkiin, ollaan käyty Musti&Mirrissä, Tuomon kämpillä, serkkuni Miian kotona... Paljon uusia lenkkimaastoja on myös nähty, ollaan ajettu autolla jonnekin uuteen paikkaan ja käyty vähän seikkailemassa. Tänään oli sitten semmoinen reissu, että ensin ajettiin auto talvirenkaiden vaihtoon ja siinä odotellessa käytiin puolen tunnin lenksu, vähän pyöräteitä pitkin (hihnakävely sujuu ainakin silloin kun Pessi on mukana antamassa vauhtia!) ja lisäksi sitten piskit kirmasivat jollain pellolla joka sattui siihen viereen. Käytiin myös sisällä renkaidenvaihtomestassa. Tämän jälkeen ajettiinkin auto katsastukseen. Meille oli varattu aika ja oltiin puoli tuntia ajoissa, joten käytiin uusi lenkki lähistöllä. Tapojeni mukaan poikkesin heti ekaan pöpelikköön johon pääsi, ja sielläpä olikin läheisen ratsastustallin maastoesterata! Ilo on muuten jo tosi nopea, pärjää Pessin vauhdissa vaikeammassakin maastossa. Puoli kahdeksitoista mentiin katsastuskonttorille takaisin ja odoteltiin sitten sisällä kun auto tsekattiin. Ilo oli ensin ihan jännittynyt kun se olisi niiiin kovasti tahtonut mennä ja rakastaa kahta muuta asiakasta, mutta rauhoittui nopeasti ja pisti nukkumaan! Ihan vieraassa paikassa! Huippu pentu. :)

Laitetaanpa tähän väliin hirveä kuvalasti eiliseltä ulkoilureissulta. Käytiin Haukiputaan puolella yksien hiekkakuoppien lähellä. Vähän ennen kahta näillä leveyksillä oli näin makee valo!











































Ens keskiviikkona Ilo saakin sitten toisen rokotuksensa ja heti sitä seuraavana päivänä mennään sit tutustumaan meidän agilitytreenipaikkaan. :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti